Ons team

 

Wij werken met een krachtig en bevlogen team en begeleiden kinderen in hun ontwikkeling met hun eigen talenten. En dit vanuit een moderne kijk op het montessorionderwijs. Ons doel is dat elk kind zich stevig voelt, als basis om te groeien en leren, op hun eigen wijze.

 

Het Binnenstad team bestaat uit:

 

Groep 1/2 A William Bloemsaat
Groep 1/2 B Janna Schmaal
Groep 1/2  Pauline Grob
Groep 3/4/5 Lara Wieland & Imke Bouwman
Groep 3/4/5 Nina van Aarssen
Groep 3/4/5 Jolijn Hullegien & Janneke van Maasakkers
Groep 6/7/8 Annelin de Bijl
Groep 6/7/8 Anne van der Pol & Jessie Suripatty
Groep 6/7/8 Harriët ten Hove
   
Directeur Lonneke Schram
Remedial teacher Charlotte Windhouwer
Onderwijsassistent Dorothé Scheffer
Kwaliteitscoördinatoren Sylvia van Moerkerk
Administratie Suzanne Gans
Conciërge Michel Brouwer & Yannick van der Horst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze leerkrachten

 

Lonneke Schram

Lonneke Schram

"Ik begon in september 2018 als nieuwe directeur van de school. Mijn voornaamste doel: Eruit halen wat erin zit. Dat is altijd mijn doel, voor alle kinderen in Arnhem.”

 

Janneke van Maasakkers

Janneke van Maasakkers

"De Binnenstad is een bijzondere school. De betrokkenheid en het respect dat kinderen uitstralen en kunnen opbrengen voor elkaar. En hun leergierige houding naar de wereld: dichtbij en ver weg."

 

Anne van der Pol

Anne van der Pol

"De Binnenstad is een bijzondere school. De betrokkenheid en het respect dat kinderen uitstralen en kunnen opbrengen voor elkaar. En hun leergierige houding naar de wereld: dichtbij en ver weg."

 

Yannick van der Horst

Yannick van der Horst

"Op de Binnenstad is het zo bijzonder hoe leerkrachten en kinderen met elkaar omgaan. Met respect! En er is rust op deze school. Dat vind ik erg fijn!"

 

Sylvia van Moerkerk

Sylvia van Moerkerk

"Wat mij direct opviel, en wat ik nog steeds bijzonder vind, is de positieve manier waarop de kinderen op De Binnenstad met elkaar omgaan. Hoe verschillend de kinderen ook zijn; iedereen hoort erbij."

 

Harriët ten Hove

Harriët ten Hove

“Ik hoop dat de kinderen zich in een veilig klimaat kunnen ontwikkelen tot een volwaardig individu met oog voor de wereld om zich heen. Kinderen kunnen hier echt zichzelf zijn en laten elkaar in hun waarde. De Binnenstad zit voor altijd in het hart!”

 

Ilse van Houtum

Ilse van Houtum

"Voor mij is het heel belangrijk dat ieder kind zich gezien voelt en optimale kansen tot ontplooiing krijgt. Hoe mooi is het om als leerkracht hier het verschil te mogen maken!
Werken op de Binnenstad is geluk: geluk om te werken met fijne collega’s en geweldige kinderen!"

 

Jessie Suripatty

Jessie Suripatty

"Ik hoop dat de kinderen onze school in groep 8 verlaten met een rugzak vol kennis en zelfvertrouwen en dat ze altijd zichzelf kunnen en durven zijn."

 

William Bloemsaat

William Bloemsaat

"Wat me meteen opviel toen ik hier jaren geleden begon was de warme, rustige sfeer en de verbondenheid en saamhorigheid tussen iedereen."

 

Wilma Berndsen

Nina van Aarssen

"Mijn wens voor de kinderen is dat zij een fijne en leuke  basisschooltijd hebben. En de dingen leren die ze nodig hebben om hun verantwoordelijkheid te nemen en een goede bijdrage leveren in onze diverse samenleving."

 

Pauline Grob

Pauline Grob

"Ik vind het mooi dat Montessorischolen zich vooral richten op groeiende zelfstandigheid en zelfvertrouwen, een open ontdekkende houding, en de samenhang van alles."

 

Janna Schmaal

Janna Schmaal

"Onze school is een prettige en veilige plek waar je je thuis voelt en mag zijn wie je bent, met ieders mooie en minder mooie kanten. Een school midden in het centrum van een mooie stad, van waaruit je de wereld open tegemoet kunt treden."

 

Lara Wieland

Lara Wieland

"De brede kijk op kinderen, het contact met ouders en het zoeken naar wat kinderen nodig hebben in hun ontwikkeling. Dat vind ik erg prettig op De Binnenstad."

 

 

 

Roland Gies

Imke Bouwman

"Bijzonder is dat kinderen hier hun eigen verwachtingen overtreffen, in hun persoonsontwikkeling en hun sociale en cognitieve ontwikkeling. Dat ze blijvende vriendschappen maken, hun kennis van de wereld verbreden en hun blik  verruimen."

 

 

 

Jolijn Hullegien

Jolijn Hullegien

"Vanuit De Binnenstad krijgen de kinderen voldoende bagage mee om de overstap naar het voortgezet onderwijs vol vertrouwen én succesvol te maken."

 

Annelin de Bijl

Annelin de Bijl

"De Binnenstad is een montessorischool, dus een school waar de kinderen de kracht van ‘vrijheid in gebondenheid’, ‘leer mij het stapsgewijs zelf te doen’  en het kosmisch bewustzijn dagelijks kunnen ervaren."

 

 

 

 

Dorothé Scheffer

Dorothé Scheffer

"Kinderen van De Binnenstad kijken terug op een veilige periode in hun startende leven: een goede basis om verder te groeien! "

 

 

 

 

Anke Leenders

Suzanne Gans

"Op De Binnenstad werkt een hecht team samen om de kinderen voor te bereiden op de grote wereld. Het is hier prettig werken in een veilige omgeving waar kinderen en volwassenen allemaal zichzelf mogen zijn. Niet duwen maar sturen!"

 

Michel Brouwer

Michel Brouwer

"Kinderen gaan hier heel respectvol met elkaar om en zijn opvallend toegankelijk naar anderen. Een vanzelfsprekende harmonie."

 

 

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren