Buitenschoolse opvang (BSO)

 

Leerlingen van onze school gaan voor wat betreft buitenschoolse opvanglocaties vaak naar een van de drie onderstaande organisaties (klik op de naam voor uitgebreidere informatie):

 

Montessorihuis

Gelegen tegenover onze school vindt u kinderopvang Montessorihuis met een kinderdagverblijf groep en BSO groep.  Het is een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De kinderen komen hier in  een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving, waar ze onder deskundige begeleiding zichzelf leren kennen en zichzelf kunnen zijn.  

De locatie biedt kinderen plek om te spelen in een binnenruimte en buiten maken ze gebruik van het schoolplein en de moestuin. Ze hebben een grote mate van keuzevrijheid en mogen grotendeels zelf kiezen voor de materialen en hoeken waarmee of waarin ze willen werken en met wie ze willen spelen. Er zijn regelmatig leuke activiteiten, ook in de schoolvakanties.

Voor meer informatie klik hier.

 

Wereldkwartier (SKAR)

Het Wereldkwartier ligt in de wijk Het Spijkerkwartier en is één van de 50 opvanglocaties van SKAR. SKAR biedt opvang aan kinderen van 0-12 jaar. De kinderen beslissen vooral zelf wat ze willen doen. Er zijn diverse  activiteiten: van workshops graffiti tot creatieve uitspattingen en van koken tot dans. Zowel binnen als buiten stimuleren zij kinderen om hun talenten te ontdekken. De visie van SKAR is: ‘Welbevinden en betrokkenheid maken het verschil!’.

Voor meer informatie klik hier.

 

Thialf

In het Spijkerkwartier bevindt zich ook Thialf, een kleinschalige opvang gevestigd op Speelplaats/Vrijstaat Thialf. Hier gaat uw kind na een intensieve dag op school naar een nieuwe inspirerende omgeving om daar positieve energie op te doen. Om te spelen, sporten, ontspannen, onderzoeken en plezier te beleven in de natuur. Zij zijn zoveel mogelijk buiten met de kinderen. Hier gaan ze bewust om met kind, natuur en milieu. Bij voorkeur gebruiken ze biologische producten of de door kinderen zelf verbouwde groentes.

Voor meer informatie klik hier.

 

Kinderopvangtoeslag

Voor meer informatie over kinderopvangtoeslag kunt terecht op de website van de desbetreffende BSO of op de website van de Belastingdienst.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren