maandag 8.45 - 15.00 uur
dinsdag 8.45 - 15.00 uur
woensdag 8.45 - 12.30 uur
donderdag 8.45 - 15.00 uur
vrijdag 8.45 - 15.00 uur (groep 2 vrij vanaf 12.00 uur)
   
  Groep 1 is op vrijdag de hele dag vrij.

 

 

 

De speelplaatsdeur gaat 's ochtends om 8.35 uur open. De kinderen van de bovenbouw mogen 10 minuten eerder naar binnen om zelfstandig aan het werk te gaan.

Op maandag mogen ouders mee het lokaal in. Op de andere dagen geeft u uw kind bij de deur van het lokaal af. Elk kind geeft de leerkracht een hand. Korte dringende mededelingen kunt u dan doen, maar voor een uitgebreid gesprek vragen we u een afspraak te maken. We stellen het erg op prijs als we om 8.45 uur met de les kunnen beginnen en vragen ouders de school te verlaten als de bel gaat.

Om 10.15 uur houden we een onderbreking en eten de kinderen fruit. Tijdens deze pauze lezen we voor of leggen we iets uit.

Tussen de middag blijven alle kinderen op school (continuerooster). Tussen de middag pauzeren we om 12.00 uur. De onder- en middenbouw gaan daarna gezamenlijk naar buiten. Daarna volgt de tussen- en bovenbouw. Tijdens de lunch zijn de kinderen in hun eigen lokaal met hun leerkracht.

Leerkrachten hebben recht op minimaal een half uur aaneengesloten pauze per dag. Sinds dit jaar wordt het overblijven verzorgd door een vast team van ouders (5). Op deze manier denken wij de kwaliteit en de continuïteit van het overblijven te verhogen. Deze overblijf-ouders krijgen hier een bescheiden vergoeding voor, die betaald wordt door alle ouders van de school.

 

 

 

Het is altijd een hele drukte bij het halen en brengen van de kinderen. Soms ontstaan er ook onveilige situaties. Daarom gelden de volgende afspraken:

Auto’s parkeren in de vakken en niet in de buurt van het hek.

Met de fiets/step aan de hand lopen op de speelplaats.

Wilt u uw kinderen erop aanspreken als zij op het plein fietsen? Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Als er buitenlessen zijn, graag wachten buiten het hek totdat de les is afgelopen.

De kinderen binnen het hek ophalen.

 

 

Montessorischool De Binnenstad   Damstraat 6   6811 CB Arnhem   026 4422337    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    www.de-binnenstad.nl